Eladva

Palotanegyed: Mikszáth Kálmán Tér 117m2 , 4 szobás lakás eladó

Budapest

Palotanegyed, Mikszáth Kálmán Térnél

sqf 117 m²
3
4 Hálószoba
1 Fürdőszoba

Eladó a Palotanegyed legkedveltebb részén, a Mikszáth Kálmán Térnél, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Kálvin Tértől 4 perc sétára egy 117 m2-es, 3+1 szoba (a félszoba inkább hall), 3. emeleti nagypolgári, jó állapotú lakás.

A lakás nagy tágas terekkel rendelkezik. Nagy ablakainak köszönhetően napfényes, melyek mind a belső udvarra, mind az utcára néznek.

Az ingatlan állapota jó, költözhető akár azonnal egy tisztasági festés után.

Nyílászárói , a bejárati ajtóval együtt ki lettek cserélve hőszigetelt műanyag nyílászárókra.
A villanyvezetékek újra lettek húzva.


A lakás fűtését és melegvíz ellátását zárt égésterű kombi kazán biztosítja.

Nem csak lakhatásra, de befektetésre is kiváló: Az ingatlan elhelyezkedése és mérete miatt kisebb ráfordítással akár hostel is kialakítható a lakásból.

A társasház rendezett és kis lakóközösségű, összesen 18 lakás van a társasházban. A közös költség alacsony az ingatlan méretét tekintve, hiszen mindösszesen 14 000 Ft / hó.

Amennyiben a képek és a fenti leírás felkeltette az érdeklődését kérje ingyenes bemutató videónkat az ingatlanról, amivel lehetősége nyílik arra, hogy teljes egészében láthassa azt.

Megteheti ezt a legegyszerűbben online a Kapcsolat Űrlap kitöltésével, amelyet a számítógépén közvetlen a képernyő jobb oldalán, mobil nézetben pedig a lap aljára görgetve talál.

Amennyiben a videó megnézése után beleszeretett az ingatlanba, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünk egyikén, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessen az álom ingatlanához.


Telefon: 06 30 346 7980
Email cím: hazadavarad@gmail.com


Várjuk Jelentkezését!

Térkép

Palotanegyed, Mikszáth Kálmán Térnél

Alaprajz