Eladó

Tömő Utca - Corvin Sétánynál 37m2-es lakás eladó

Budapest

sqf 37 m²
1
13 Hálószoba
1 Fürdőszoba

Közvetlen a Corvin Sétánynál eladó egy 37 m2-es, félemeleti (tulajdoni lapon földszint van feltüntetve, de 14 lépcsőfok vezet fel a szintig, így félemeletnek is mondható), lakás a Tömő utcában.

A lakás, kis mérete ellenére nagy terekkel rendelkezik.
Az előszobába belépve balra a teljesen felszerelt konyhát találjuk, a sarokban egy ablakos étkezővel. Jobbra található a kádas fürdőszoba és a tároló. Szintén az előszobából nyílik az utcai nézetű, közel 22 m2-es ablakos szoba.

A lakás 8 éve szinte teljeskörű felújításon esett át:
-Szigetelt aljzatbeton a helységekben
- Új villany- és vízvezetékek
- Új burkolatok
- Kéménybélés kivitelezése megtörtént
- Új kombi gázkazán, amely a fűtést és a melegvizet is biztosítja, 2021-es (még 3 év garancia van a készülékre).

A közös költség: 10 ezer Ft
Társasház a tárgyalásokat megkezdte a külső homlokzat felújításáról.

Közvetlenül a Cordia legújabb elkészült projectje veszi körbe az 1950-es években épült, rendezett és jó állapotú társasházat.

Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő. A Corvin Sétány adta lehetőségek végtelenek: éttermek, színház, szórakozás, mozi, irodák stb…

Az M3-as metró felújított Semmelweis Klinikák megállója 2 perc gyalog a lakástól

Jelenleg bérlők lakják a lakást, 2 hónap felmondási határidővel.

Amennyiben a képek és a fenti leírás felkeltette az érdeklődését kérje ingyenes bemutató videónkat az ingatlanról, amivel lehetősége nyílik arra, hogy teljes egészében láthassa azt.

Megteheti ezt a legegyszerűbben online a Kapcsolat Űrlap kitöltésével, amelyet a számítógépén közvetlen a képernyő jobb oldalán, mobil nézetben pedig a lap aljára görgetve talál.

Amennyiben a videó megnézése után beleszeretett az ingatlanba, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünk egyikén, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessen az álom ingatlanához.


Telefon: +36 70 545 8673
Email cím: hazadavarad@gmail.com


Várjuk Jelentkezését!

Alaprajz